Nieuwe auto kopen

 

Welkom bij Van Leussen.

 

Van Leussen is officieel dealer van de automerken Toyota, Lexus en Ford en heeft vestigingen in Zwolle, Dalfsen en Ommen. In onze showroom bieden wij u een compleet aanbod nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens van Toyota, Lexus en Ford.


Nieuwe Toyota kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Toyota, of een nieuwe bedrijfsauto van Toyota?
U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle, Dalfsen of Ommen. Klik hier voor alle modellen, het aanvragen van een proefrit en meer informatie. Of neem contact op met een van onze medewerkers van Toyota Zwolle, Toyota Dalfsen of Toyota Ommen.

Nieuwe Lexus kopen 
Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Lexus?
U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle. Klik hier voor alle modellen, het aanvragen van een proefrit en meer informatie. Of neem contact op met een van onze medewerkers van Lexus Zwolle.

Nieuwe Ford kopen 
Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Ford, of een nieuwe bedrijfswagen van Ford?
U bent van harte welkom in onze showroom in Ommen. Klik hier voor alle modellen, het aanvragen van een proefrit en meer informatie. Of neem contact op met een van onze medewerkers van Ford Ommen.

Occasion kopen 
Heeft u meer interesse in het kopen van een occasion?
Kijk dan hier voor het complete occasion overzicht van personenauto’s en bedrijfswagens van Van Leussen Zwolle, Garage van Leussen Dalfsen en Garage van Leussen Ommen.

 

Wij helpen u graag de auto te vinden die het beste bij u past!

Tot ziens in onze showroom.