Bandenservice

 

Welkom bij Van Leussen

 

De juiste banden in het juiste seizoen en het op tijd vervangen van de banden zijn erg belangrijk voor uw veiligheid.
Van Leussen biedt daarom een breed aanbod banden. Waaronder zomerbanden, winterbanden en all season banden van diverse kwaliteitsmerken.

In onze werkplaats beschikken wij over de juiste kennis en apparatuur voor:

  • Banden vervangen, monteren en balanceren
  • Balanceren
  • Band reparatie
  • Uitlijnen

Zomerbanden
Zomerbanden zijn de beste keus als de temperatuur boven de 7° C is. Goede zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, betere wegligging en goede grip op de weg. Het juiste en voldoende bandenprofiel draagt bij aan een goede afvoer van water bij een nat wegdek.

Winterbanden
Door de zachtere rubbersamenstelling van winterbanden doen deze hun werk het beste als de temperatuur onder de 7° C is.
Winterbanden zorgen in winterse omstandigheden voor een kortere remweg, betere wegligging en meer veiligheid. Met name bij sneeuw, een ijzig of nat wegdek maakt de winterband veel verschil. De remweg is  dan aanzienlijk korter. Gaat u op wintersport? Dan zijn winterbanden een verstandige keuze. Bovendien zijn in veel wintersportlanden winterbanden zelfs verplicht.

All season banden
De All season band of ook wel 4-seizoenband genoemd is zeer geschikt wanneer u weinig kilometers rijdt of gaat voor gemak. De all season band is een zeer geschikte band, maar een compromis tussen de winter- en zomerband. Een voordeel van de all season band is dat deze niet gewisseld hoeft te worden en zoals de naam al zegt, geschikt is voor alle seizoenen. Gaat u voor gemak? Dan is de All season band wellicht een goede keus voor u.

Bandenopslag
Wilt u  uw winter- of zomerbanden laten opslaan? Wij verzorgen dit graag voor u, informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Afspraak en contact
Wilt u meer informatie over banden of een afspraak maken? Wij helpen u graag! Komt bij ons langs of neem dan contact op met onze medewerkers. Ga naar de contactpagina voor openingstijden en contactgegevens van Van Leussen Zwolle, Garage van Leussen Dalfsen of Garage van Leussen Ommen.

Wilt u online een afspraak maken voor het vervangen of wisselen van banden? Klik dan hier.

 

Autogarage van Leussen 089Autogarage van Leussen 031Autogarage van Leussen 034